Başarı İzleme Sistemi (BİS)

Sınıf ve Kurum genelinde istenilen başarı düzeyine ulaşabilmesi için gerekli tüm raporlamalar sistem tarafından yapılacaktır.

Öğrencilere yıl boyunca yapılacak olan sınavların sonuçlarını kurum, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yıl boyunca dijital olarak takip edebilecek ve oluşan başarı grafiklerini sayesinde kurumun öğrencilere katkısı net olaraj gözlemlenebilecektir.

Sınıf ve Kurum genelinde istenilen başarı düzeyine ulaşa bilmesi için gerekli tüm raporlamalar sistem tarafından yapılacaktır.

Bis mobil uygulaması ile tüm Başarı İzleme Sınavları ve Deneme Sınavlarının optikleri sadece birkaç dakikada okutabilecek ve optiği okutulan sınavın onuçları anında velilere / öğrencilere gönderilecektir.

BİS"MOBİL UYGULAMASI TANITIM VİDEOSU

ÖĞRENCİ SINAV GELİŞİMİ

BİS SİSTEMİNDEN ALINABİLECEK RAPORLAR

1. Soru Analizi ve kazanım analizli öğrenci karnesi alınabilir.
  2. Sınıf ve okul karnesi alınabilir.
  3. Sınıf ve okul bazında puan ve net listesi alınabilir.
  4. Türkiye geneli il, ilçe, okul, sınıf sıralaması alınabilir.Sınıf ortalaması ve kurum oratalaması alınabilir.
  5. Okul, sınıf soru frekansı listeleri alınabilir.
  6. Kurum sınav karşılaştırmalı liste alınabilir.
  7. Kurum öğrenci puan ortalamaları listesi alınabilir.
  8. Kurum öğrenci karşılaştırma listeleri alınabilir.
  9. Her sınıf için başarı düzeyi seçilebilir ve bu düzeyin altında kalan öğrenciler belirlenerek bu öğrencilere özel, etüt tanımlaması yapılabilir.