Gaziantep Bursluluk Sınavı 2020

İlkokul seviyesindeki öğrencilerimiz için  Gaziantep Geneli Atakent Eğitim Kurumları “4. Sınıflar Bursluluk Sınavı” bu yıl 28-29 MART 2020 tarihlerinde yapılacak. Atakent Ortaokulu için yapılacak sınavlarda dereceye giren  öğrencimiz, “2020-2021 eğitim öğretim döneminde” kurumlarımızdan ücretsiz öğrenim hakkı kazanacaklar.

Sınavda başarılı olan tam 3.000 öğrencimiz yüzde 10′dan yüzde 100′e varan eğitim bursumuzdan faydalanabilecektir. Erken kayıt avantajları ile birlikte Atakent Eğitim Kurumları ayrıcalıklarını kaçırmayın.

Başarılı olan öğrencilere uygulanacak olan indirim, eğitim-öğretim ücreti üzerinden yapılacaktır. Bu indirime yemek, kıyafet, yayın dahil değildir. Eğitim indirimleri sadece 2020-2021 eğitim-öğretim yılını kapsamaktadır. İndirim kazanan öğrenciler, sınav sonucuna göre en yüksek puandan başlayarak belirlenir. Ancak ön koşul olarak  %100 eğitim bursu için soruların en az %95’ inin, %80 eğitim bursu için  soruların en az %85’ inin, %60 eğitim bursu  için soruların en az %75’ inin, %40 eğitim bursu için soruların en az %70’ inin, %30 eğitim bursu için soruların en az %60’ ının, %20 eğitim bursu için soruların en az %50’ sinin, %15 eğitim bursu için soruların en az %40’ ının, %10 eğitim bursu için soruların en az %35’ inin, net olarak yapılması gerekmektedir. Erken kayıt avantajları ve eğitim indirimleri için son kayıt tarihimiz 30 Haziran 2020’dir.

Başvuru bilgilerinizde bir yanlışlık varsa ya da yanlış-eksik giriş yaparak onay verdiyseniz 0 342 230 02 000 535 343 50 51 sınav danışma hattı arayarak görevli arkadaşımızdan yardım alınız. Herhangi bir yanıltıcı-yanlış bilgiyle karşılaşılması durumunda aday değerlendirme dışı bırakılmaktadır. Adayın sınava gireceği "yer, tarih, salon ve seans" bilgisi başvuruda belirtilen gsm numarasına sms'le gönderilecektir. Ayrıca "Sınav Giriş Belgesi" DÜZENLENMEYECEKTİR. 27 MART 2020 tarihine kadar sms alamayan adaylarımız 0 342 230 02 000 535 343 50 51 sınav danışma hattını arayarak ilgili birimden destek alabilirler.

4.Sınıf Bursluluk Sınavı kayıtlarımız başlamıştır.

Bursluluk sınavlarımıza katılım ücretsizdir. Tüm şubelerimizden veya web sitemizden ödüllü sınavımıza başvuru yapabilirsiniz.

Tüm sınav başvurularımız online yapılmaktadır.  Ayrıca "Sınav Giriş Belgesi" DÜZENLENMEYECEKTİR. Kayıt olduktan sonra ekrana gelen giriş belgesi bilgilendirme amaçlıdır. Çıktı almanıza gerek yoktur. Sınavdan önce bilgiler Veli Telefonuna SMS ile iletilecektir. Lütfen aşağıdaki  BUTONU TIKLAYARAK "Online Başvuru Formunu"  doldurun.