Bursluluk Sınavı-Kahramanmaraş Kampüsü

İlkokul ve Ortaokul seviyesindeki öğrencilerimiz için  Kahramanmaraş Geneli Atakent Eğitim Kurumları “Bursluluk Sınavı” bu yıl 23-24 ŞUBAT 2019 tarihlerinde yapılacak. Bu sınavlarda dereceye giren 18 öğrencimiz, “2019-2020 eğitim öğretim döneminde” kurumlarımızdan ücretsiz öğrenim hakkı kazanacaklar.

Sınavda başarılı olan tam 3.000 öğrencimiz yüzde 10′dan yüzde 100′e varan eğitim bursumuzdan faydalanabilecektir. Erken kayıt avantajları ile birlikte Atakent Eğitim Kurumları ayrıcalıklarını kaçırmayın.

Başarılı olan öğrencilere uygulanacak olan indirim, eğitim-öğretim ücreti üzerinden yapılacaktır. Bu indirime yemek, kıyafet, yayın dahil değildir. Eğitim indirimleri sadece 2019-2020 eğitim-öğretim yılını kapsamaktadır. İndirim kazanan öğrenciler, sınav sonucuna göre en yüksek puandan başlayarak belirlenir. Ancak ön koşul olarak  %100 eğitim bursu için soruların en az %95’ inin, %80 eğitim bursu için  soruların en az %85’ inin, %60 eğitim bursu  için soruların en az %75’ inin, %40 eğitim bursu için soruların en az %70’ inin, %30 eğitim bursu için soruların en az %60’ ının, %20 eğitim bursu için soruların en az %50’ sinin, %15 eğitim bursu için soruların en az %40’ ının, %10 eğitim bursu için soruların en az %35’ inin, net olarak yapılması gerekmektedir. Erken kayıt avantajları ve eğitim indirimleri için son kayıt tarihimiz 30 Mayıs 2019’dur.

Bursluluk sınavlarımıza katılım ücretsizdir. Tüm şubelerimizden veya web sitemizden ödüllü sınavımıza başvuru yapabilirsiniz. Tüm sınav başvurularımız online yapılmaktadır.  Ayrıca "Sınav Giriş Belgesi" DÜZENLENMEYECEKTİR. Lütfen aşağıdaki  menüden katılmak istediğiniz şubemizi seçerek "Online Başvuru Formunu"  doldurun.

Sınav giriş bilgileri veli telefon numaralarına sms olarak atılmıştır. Ayrıca "Sınav Giriş Belgesi" düzenlenmeyecektir.