Atakent Okulları Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi'nde LGS başarınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz.

KAYIT KABUL KOŞULLARI

• Fen Lisesi 9. ve 10. Sınıfa öğrenci kabulü LGS Sonuçları Merkezi Sınav Puanı veya Genel Yüzdelik Dilim ile,
  • Anadolu Lisesi 9. ve 10. Sınıfa öğrenci kabulü LGS Sonuçları Merkezi Sınav Puanı veya Genel Yüzdelik Dilim ile,
  • Fen Lisesi 11. Sınıfa öğrenci kabulü "Atakent Okulları Düzey Belirleme Sınavı" ile,
  • Anadolu Lisesi 11 ve 12. Sınıfa öğrenci kabulü " Atakent Okulları Düzey Belirleme Sınavı" ile yapılır.

LGS yerleştirme puanı açıklandıktan sonra ön kayıt başvuruları başlar. Ön kayıt yapılan öğrencilerin kesin kayıtları mülakat sonucunda belirlenir.

Her eğitim öğretim yılında okul yönetimince açıklanan miktarda ve puan aralığında öğrencilere eğitim bursu verilir.

Eğitim bursu okul yönetiminin belirlediği kontenjan dahilinde yapılır. Okul yönetimi gerektiğinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

9.  ve 10. Sınıflarımızda, Fen Lisesi kontenjanımız 20, Anadolu Lisesi kontenjanımız 52 öğrencidir.

Öğrencilerimize tanınan indirim hakları, okulumuzdaki öğrenim hayatları boyunca devam edecek, her yıl belirlenen yasal zam oranına göre artış gösterecektir.