Bir yıl boyunca yoğun bir çalışma temposu ile çalışarak emek sarf ettiğiniz sınavlar artık geride kaldı. Tüm bu çalışmaları hedeflediğiniz bir liseye ulaşmak için yaptınız. Umuyoruz ki hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir performans sergileyerek bu sınavdan da çıktınız.

Ancak biliyoruz ki yarış burada bitmiyor. Aldığınız puanı en stratejik şekilde kullanarak, geleceğiniz için seçimler yapacağınız tercih dönemi, en az sınav performansınız kadar önemli. Bu sebeple sınavda kazandığınız avantajı yanlış bir tercih stratejisi ile kaybetmemelisiniz. Her yıl birçok başarılı öğrenci yaptığı yanlış tercihlerle gidebileceği çok daha iyi bir lise varken, istediği ve hak ettiği okulun çok daha altında bir okula yerleşiyor.

Bu sebeple tercih döneminde uzmanlardan tercih danışmanlığı almak, doğru tercihler yapmanız için çok önemlidir.

Online Randevu

Adınız Soyadınız*

Mezun olduğunuz okul?*

Cep Telefonu (Size her zaman ulaşabileceğimiz bir numara giriniz.)

Tercih Danışmanlık Merkezi Şube Seçimi*

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BİLGİLENDİRME

Bilgilendirmeyi okudum. Kişisel verilerimin belirtilen şekilde kullanılmasına onay ve izin veriyorum.

Lütfen girdiğiniz bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğunu kontrol ettikten sonra "Gönder" butonuna basın.

Tüm Bölümler Hakkında Profesyonel Bilgiye Sahip
Uzman Tercih Danışmanları ile Çalışıyoruz